Alenka in klerikalna zarota

Tako kot kraljica Elizabeta I. je tudi naša Alenka velika borka proti katoliškemu mračnjaštvu (vse druge podobnosti so naključne).

Tako kot kraljica Elizabeta I. je tudi naša Alenka velika borka proti klerikalnemu mračnjaštvu (vse druge podobnosti so naključne).

Opažamo, da so podporniki Alenke Bratušek (vseh pet) precej zmedeni nad zadnjimi dogodki v Bruslju. Kar ne najdejo dovolj dobre racionalizacije za to, kar se je zgodilo. Zato smo se v duhu solidarnosti odločili, da jim priskočimo na pomoč z izvrstno teorijo zarote, ki jo lahko uporabljajo kot razlago za njeno zavrnitev pred Evropskim parlamentom. Teorija je primerna za vse letne čase in jo je mogoče uporabiti v kombinaciji z mnogovorstnimi modnimi dodatki iz progresivnega repertoarja.

Pripravljeni?

Bratuškova je bila zrušena zaradi cerkveno-vatikanske zarote, ki jo je organiziral kardinal Rode ob pomoči Sv. Janeza iz Puščave. Znano je, da je Alenka velika borka proti RKC in klerikalizmu. Pred volitvami je zbrala izjemen državljanski pogum in – pisala v Vatikan! Slovenska farška zalega ji tega ni odpustila in prek svojih vez, ki delajo na skrivnem, stran od budnega očesa dobrega papeža Frančiška, dosegla, da so jo v Evropskem parlamentu potopili.

Kako so dosegli, da je imela tako slab nastop pred parlamentarnim odborom, še ni jasno – toda vemo, da imajo cerkvenjaki na zalogo veliko trikov iz zakladnice črne magije.

Teorija ima več prednosti: da se jo cepiti na feminizem (“to so ji storili zato, ker je ženska!”), prav tako pa se sklada z Alenkinim novoodkritim imidžem borke za LGTB pravice. In najpomembnejše: vsaki teoriji zarote, kjer nastopa RKC, je na Slovenskem uspeh zagotovljen.

Le korajžno, torej, dragi zavezniki Alenke Bratušek: mi smo vam ponudili osnovni scenarij, na vas pa je, da ga izpopolnite do potankosti! Veseli bomo, če boste to storili kar med komentarji.

Advertisements

Prosimo, upoštevajte, da so komentarji namenjeni civizirani izmenjavi mnenj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s